Avantajele si Dezavantajele Seifurilor Electronice

De când progresele tehnologice au devenit parte a industriei de securitate, competiția dintre dispozitivele digitale și tipurile standard de securitate, cum ar fi încuietori, chei și acum seifurile, a devenit parte a unei comparații fără sfârșit, în care fiecare mic detaliu contează. Există o mulțime de informații pe care s-ar putea să nu le găsiți atunci când cercetați seifurile digitale și încuietorile acestora, așa că sunt multe întrebări diferite pe care le puteți avea: Cum funcționează aceste mecanisme? Care sunt punctele lor slabe? Sunt mai bune decât seifurile tradiționale? Există multe opinii diferite despre acest subiect, dar cel mai bine este întotdeauna să obțineți răspunsurile dvs. direct din surse de încredere. Dacă doriți să aflați mai multe despre funcțiile seifurilor digitale și despre avantajele și dezavantajele acestora, este o idee bună să întrebați un profesionist. Sigur blocare și cheieeste o companie de lăcătuș la nivel național cu 35 de ani de experiență. Suntem gata să vă oferim orice informații despre seifurile digitale pe care le doriți.

Ce este o încuietoare digitală de siguranță


Unii oameni ar putea să nu știe diferența dintre o încuietoare mecanică și o încuietoare digitală pentru un seif. Vom discuta despre asta mai jos.
Unele seifuri sunt echipate cu încuietori clasice care necesită o cheie pentru a fi deschise. Un alt tip de încuietoare mecanică este cea cu cadran, unde o rotești pentru a intra în combinație și a deschide ușa.
În cele din urmă, încuietorile digitale cu tastaturi au devenit disponibile pe scară largă. Pentru a le deschide, trebuie doar să introduceți codul pe tastatură. Cel mai nou progres tehnologic sunt seifurile cu încuietori biometrice care necesită amprenta dvs. pentru a le debloca.
Într-un fel, încuietoarea electronică a siguranței funcționează la fel ca cea tradițională, cu excepția faptului că nu este nevoie să învârți o cheie pentru a o deschide. Când introduceți codul, mecanismele se rotesc și deblochează automat seiful.
Când utilizați acest tip de blocare, puteți gestiona și accesa seiful dvs. adăugând sau ștergând combinații. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pierderea cheii sau la tragerea de lacăt de cineva. Cu toate acestea, există câteva probleme pe care le puteți întâlni. Uneori oamenii pot uita codul sau pot avea probleme cu mecanismul. Din acest motiv, este bine să știi cum să deschizi un seif fără o combinație . Dacă tastatura funcționează pe baterii, este esențial să vă asigurați că acestea sunt întotdeauna încărcate. În caz contrar, va sosi un timp în care nu vei putea deschide seiful.

Avantajele seifului electronic de blocare


Chiar dacă unii oameni nu cred că încuietorile electronice de siguranță sunt de încredere, ele au multe de oferit. Deci, să aruncăm o privire la câteva dintre avantajele acestui tip de blocare sigură:
  • Fiabilitate. Aceasta poate fi o afirmație controversată, dar încuietorile care funcționează cu computere și cipuri electronice au mai puține șanse de a se uza. De asemenea, nu pot fi culese pentru că pur și simplu nu au gaura cheii.
  • Ușor de utilizat: trebuie doar să apăsați câteva butoane de pe tastatură și voila, ușa se deschide. Chiar dacă uiți combinația, unele modele sunt concepute pentru a reseta o combinație veche și a crea una nouă.
  • Protecție împotriva hoților: infractorii monitorizează constant progresul în industria securității și dezvoltă noi metode pentru a încerca să ocolească sistemul. Ei pot folosi dispozitive speciale pentru a ghici un cod și pentru a deschide seiful. Totuși, unde este garanția că vor obține codul corect după prima încercare? După câteva încercări nereușite, blocarea va fi blocată. Mai mult, dacă seiful tău este echipat cu un mod de control dublu, hoții vor trebui să se ocupe de două combinații diferite care pot avea secvențe complet diferite.
  • Control total: în calitate de proprietar, aveți control complet asupra modului în care doriți să utilizați dispozitivul. Puteți modifica numărul de coduri, puteți dezactiva unele dintre ele sau puteți adăuga altele noi. Dacă aveți îndoieli cu privire la unele persoane care au acces la seif, puteți efectua un audit pentru a urmări când au fost folosite încuietorile și cine le-a folosit. Dacă întâmpinați probleme la operarea seifului digital de acasă, puteți oricând să întrebați producătorul sau un Lăcătuș profesionist, dacă producătorul nu este contactat, pentru ajutor.
Din păcate, seifurile nu sunt perfecte și chiar și un seif de „multimilioane de dolari” se poate deteriora sau funcționa defectuos. Dacă se întâmplă acest lucru, probabil că aveți nevoie de servicii profesionale de lăcătuș în siguranță pentru a rezolva problema.

Dezavantajele încuietorilor seifului electronic


Un seif electronic digital este o alternativă uimitoare la un seif tradițional cu încuietoare mecanică. Cu toate acestea, ca orice alt dispozitiv electronic, acest seif nu este perfect. Înainte de a decide dacă seiful digital se potrivește nevoilor dvs., ar trebui să luați în considerare nu numai avantajele, ci și dezavantajele.
  • Preț: De fiecare dată când oamenii aleg între seifuri mecanice și digitale, ei compară prețurile. Dispozitivele electronice sunt scumpe, mai ales din cauza tuturor acestor cipuri și mecanisme implementate în interiorul construcției. Dacă sunteți în căutarea unui seif digital nou-nouț, rețineți că un model mediu este cu aproximativ 100 USD mai mult decât cel mecanic.
  • Înlocuirea bateriei: După cum am menționat mai sus, tastatura din seiful digital funcționează cu o baterie. Aceste baterii trebuie înlocuite ocazional. Majoritatea seifurilor au acum un sistem de notificare, astfel încât utilizatorii vor primi notificări despre starea bateriei. Chiar dacă bateria se stinge, combinația poate fi restabilită.
  • Rezistență slabă la apă și daune chimice: proprietarii de sigure trebuie să fie atenți atunci când aleg un loc pentru seifurile lor electronice. Chiar și o cantitate mică de lichid (apă, sifon, substanțe chimice pentru spălare) poate provoca daune grave. De aceea este esențial să păstrați seiful uscat și să nu permiteți niciun lichid să pătrundă în microscheme.

Rezumând


Astăzi, seiful electronic digital nu este ceva ieșit din comun. Persoanele care doresc să-și păstreze bunurile în siguranță și să nu-și asume niciun risc de furt vor lua în considerare în serios achiziția acestui produs. Totuși, achiziționarea unui seif nu este suficientă. De asemenea, este important să înțelegeți unde să îl păstrați, cum să îl întrețineți și ce să faceți în caz de urgență. Deci, găsirea unui lăcătuș local pe care să te bazezi ar fi probabil o soluție inteligentă, iar Sure Lock & Key ar putea fi o opțiune excelentă. Suntem disponibili 24 de ore pe zi, lucrând pentru a vă menține în siguranță pe tot parcursul anului. Fie că este vorba de o problemă de urgență sau de întreținere programată, vă puteți baza pe noi. Aveți probleme cu încuietoarea digitală pentru siguranța? Sună-ne!